Ta kontakt

Kongshus Jakt og Fiskecamp
Solbakken, 
N-9533 Kongshus
Norge

E-post:
post@kongshus.no
Telefon:
(+47) 472 37 984

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Velkommen til Kongshus!

Kongshus Jakt og Fiskecamp ligger på Årøya i Altafjorden, omkring 40 km med bil fra Alta og 15 minutter med båt/ferge fra fastlandet.

Havet rundt øya er kjent for godt fiske. Her er det gode forekomster av arter som torsk, sei, uer, steinbit og kveite. For de som jakter etter de største «monsterfiskene», er storhavet innenfor tilgjengelig avstand med båt. Ofte kan man se småhval som nise og springer i området.

Hvorfor ikke velge en kombinasjonsferie med småviltjakt og fiske?

For deg som bare vil ta livet med ro og nyte dagene, finnes det mange forskjellige muligheter. Vi har en praktfull natur som innbyr til fine fotturer. Er du interessert i ulike fuglearter, kan øya by på et stort mangfold. Hva med en båttur en fin, stille sommernatt? Nyte en vakker solnedgang som i neste øyeblikk blir til en soloppgang.

Vintertiden i nord byr på de mest spektakulære nordlys. Det er en uforglemmelig opplevelse når man ser nordlyset flamme over himmelen i ulike farger og formasjoner. For de som ønsker litt ekstra spenning, er snøstorm ikke uvanlig her. Det er en fantastisk følelse å kjenne de ekstreme naturkreftene så tett innpå livet.

Uansett ønskemål står vi til disposisjon for å legge til rette for en uforglemmelig ferie.

Mer informasjon om hus, båter og transport, finner du ved å gå videre til booking på hjemmesiden. For flere spørsmål og tilbud, vennligst kontakt oss på telefon eller e-post.

Vi ser frem til å få deg som vår gjest!

kart2

kart